Voor de productie van start kan gaan.

Pre-creatie

De pre-productie (ik noem het ook wel pre-creatie) is de fase waarin er veel zaken geregeld moeten worden. Een fase die nog wel eens wordt onderschat. De taak van de media producer is om alles in goede banen te leiden voor de start van de productie. Gebeurt dit niet, dan merk je dit direct tijdens de productie. Het is bijvoorbeeld belangrijk om goed te blijven communiceren met de opdrachtgever om zijn/haar wensen te blijven toesten. Ook de crew verdient een goede briefing om te weten wat er van hen gevraag wordt tijdens de productie. Maar ook het samenstellen van een crew, de opstelling maken, is van groot belang voor het uiteindelijke eindresultaat. Ook kun je in de pre-productie denken aan het regelen van eventuele locaties en andere faciliteiten en het maken van callsheets en productieschema’s.

Regelen en alles in goede banen leiden.

Spin in het web

Een fase die als je het mij vraagt eigenlijk nog méér is dan het halve werk. In de pre-productie wordt duidelijk wat er nodig is tijdens de productie. Zo kunnen jouw wensen, die we vooraf hebben besproken, zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Als een spin in het web ga ik met veel plezier voor je aan de slag en zal ik de zaken die voor productie van belang zijn voor je regelen. Zo kunnen we onbezorgd aan de productie beginnen.

Wil je nou nog meer informatie over het verzorgen van de pre-productie voor jouw productie? Ik verwijs je dan graag naar het contactformulier. waar je mij een e-mail kunt sturen. Op de volgende pagina vertel ik je graag meer over de productie.

Prijsopgave ontvangen

Offerte

Meer informatie?

Contact