Tijd om te gaan nabewerken.

Postproductie

Zodra de productiefase is afgerond volgt er opnieuw een leuke fase. De postproductie. De post-producer zal in deze fase alles nabewerken op het gebied van beeld en geluid die tijdens de productie zijn geproduceerd. Ik vind persoonlijk deze creatieve fase erg leuk omdat je het bedachte concept en wat er tijdens de productie is gemaakt samenkomen. Een interessante fase waar het ook weer aankomt op de creativiteit.

Alles mag, alles kan.

Essentie

Buiten de lijntjes kleuren. Elke productie vraagt in mijn ogen om iets unieks. Het moet ook qua look & feel bij het bedrijf passen, bij het merk, bij het verhaal. Dan zou het zonde zijn als je die look & feel niet terugziet in de postproductie. Een uitdagende fase kan ik je verzekeren, maar als je durft te vertrouwen op de expertise van Frank en vrij Producties dan vertrouw ik op een mooi eindresultaat.

Wil je nou nog meer informatie over de postproductie van content voor jouw bedrijf, merk of verhaal? Ik verwijs je dan graag naar het contactformulier waar je mij een e-mail kunt sturen. Op de volgende pagina vertel ik je graag meer over de oplevering.

Prijsopgave ontvangen

Offerte

Meer informatie?

Contact