Virtual reality 4.44/5 (88.86%) 1036 votes

Virtual reality in Nederland

Wij produceren in Nederland diverse campagnes op het gebied van virtual reality (360 graden video of 3D). Binnen de wereld van de virtual reality zijn er veel verschillende disciplines, maar allemaal komen ze op hetzelfde neer: Het geven van een totaal nieuwe ervaring. Door om jezelf heen te kijken kun je met het gebruik van een speciale bril, je mobiel of gewoon via de computer volledig het beeld beïnvloeden middels 360 graden video of in 3D. Is Nederland hier klaar voor? Jazeker! Nederland is hier klaar voor!

Waarom virtual reality

Laat uw doelgroep in Nederland de unieke eigenschappen van virtual reality (360 graden video) ervaren! Virtual reality heeft zowel in Nederland als internationaal ongekend meeslepende eigenschappen. Dit betekent dat wanneer je de virtual reality bril opzet, je echt in die wereld duikt. Je lichaam wordt onbewust gemanipuleerd en reageert op de bewegingen in de 360 graden video. Dit effect is zelfs zo sterk dat je virtual reality niet staand kunt doen; je kunt anders omvallen omdat je evenwichtsorgaan het niet kan reguleren.

Deze indrukwekkende eigenschap maakt virtual reality (360 graden video) ideaal om een bepaalde beleving neer te zetten. Zo kun je een voorproefje krijgen op een buitenlandse stedentrip, kun je zien hoe het er in Nederland op de werkvloer aan toegaat of hoe een project eruit gaat zien. Virtual reality (360 graden video) is toe te passen in werkelijk elke branche in Nederland en het buitenland.

360 graden video in uw branche?

Virtual reality (360 graden video) is upcoming in Nederland. En hierbij geldt vaak: wie het eerst is, heeft de markt. Zo lijkt het ook bij bij virtual reality (360 graden video). Als je nu als bedrijf in Nederland gebruik gaat maken van de nieuwe 360 graden video technieken ben je uniek en zal je dat ook de nodige extra aandacht opleveren. En laat je deze kans liggen is de kans groot dat je concurrent in Nederland binnenkort wel de aandacht trekt met virtual reality 360 graden video of 3D.

Virtual reality scoort in Nederland in DWDD

Virtual reality Nederland

360º foto tour en 360º video tour!

Eén van de manieren om een virtual reality ervaring neer te zetten middels een 360º foto tour met optioneel 3D animaties en een voice-over. Het voordeel is dat je een wereld kunt maken waarbij potentiële klanten een voorproefje krijgen. In deze 360º wereld kan alles gebouwd worden dus dat biedt heel veel verschillende mogelijkheden.

Een andere en de meest vernieuwende vorm van virtual reality is 360 graden video. Dit betekent dat je iets filmt en dat de kijker de video kan herbeleven alsof ze zelf aanwezig zijn. De unieke ervaring met 360 graden video komt van het feit dat de kijker zelf kiest welke kant ze opkijken tijdens de 360 graden video. Virtual reality is ideaal om een ervaring die al bestaat vast te leggen en dat gevoel te vangen in een 360 graden video.

Tip: Virtual reality 360 graden video!

De 360 graden video virtual reality-eXperience kan ook gebruikt worden op beurzen in Nederland en in het buitenland. Het dragen van de helm ziet er interessant uit en men komt over het algemeen volledig mind blown uit deze ervaring. Dit zorgt ervoor dat er veel mensen in Nederland en buitenland over je merk gaan praten. Je genereert met virtual reality (360 graden video) veel aandacht en dat is ideaal op de zakelijke markt in Nederland en buitenland.

Wat betekent virtual reality voor u?

Virtual reality (360 graden video) is in Nederland een redelijk jonge techniek die heel veel indruk maakt op investeerders en klanten in Nederland en buitenland. Het is met 360 graden video veel makkelijker om een merkbeleving of gevoel los te maken en het trekt bovendien veel aandacht op events en beurzen in Nederland maar ook internationaal. Er zijn gigantisch veel toepassingen. Met virtual reality kun je écht een indruk achterlaten en mensen overtuigen van je merk en visie.

Zelf zo’n virtual reality ervaring meemaken?

Mocht u zo’n virtual reality in de vorm van een 360 graden video ervaring willen meemaken, neem eens vrijblijvend contact met ons kantoor in Nederland op. Graag verwijzen we jullie hiervoor ook naar ons Youtube kanaal.

Virtual reality Nederland

  Meer weten? Neem contact op

Uw klantervaring binnenkort op deze pagina?

Klantervaring:

“Beste Frank en medewerkers. Het was prettig om met jullie zaken te doen. Het ging snel, efficiënt, betrouwbaar en jullie hebben geleverd wat ik gevraagd heb en meer dan dat!”

Robwessels.nl | Rob Wessels

Coach

Virtual reality Nederland

Ons werk

Dit zijn bedrijven waar wij graag mee samenwerken