Commercial 4.79/5 (95.86%) 29 votes

Commercial

Misschien is deze vraag wel de meest relevante: heeft u een product of dienst waarmee u meer zichtbaarheid wilt creëren? Een commercial kan een goede manier zijn om uw product of dienst dichter bij uw doelgroep te brengen.

Uw wens omgezet in een unieke commercial

Wij zijn enorme reclameliefhebbers en willen met reclame mooie verhalen vertellen. Jullie verhaal. Wij stellen als doel om de kern van jullie wens te pakken en deze om te zetten in een unieke commercial.

Uitingsvormen commercial

Een commercial kent vele uitingsvormen. De meest voorkomende vormen van commercials zijn: TV-commercials en online commercials.

Maar waar kiest u voor?

Welk medium gaat u gebruiken voor uw commercial om uw merk nog sterker op de kaart te zetten? Kiest u voor een TV-commercial (de zogeheten tv-spots) of past een online commercial beter bij de strategie van uw bedrijf? Door middel van reclame weet een groot publiek u beter te vinden. Wij denken voor elk betaalbaar budget een totaalconcept van begin tot eind strategisch voor u uit.

Tip: commercial!

  • Als de door ons gemaakte commercial ook nog goed door jullie wordt ingezet op o.a. Youtube, diverse social media kanalen, jullie website, dan stijgt de vindbaarheid van jullie bedrijf aanzienlijk.
  • Wat dat betreft is de inzet van uw commercial ook een vereiste voor een goede marketingstrategie. Daar komt bovenop dat de inzet van een commercial de vindbaarheid van uw bedrijf in verschillende zoekmachines ten goede komt. Zo stapelen de voordelen zich op.

Liever een commercial op TV?

De kosten van een commercial bestaan uit twee delen. Ten eerste de productiekosten en vervolgens de uitzendkosten. De productiekosten zijn doorgaans lager dan de uitzendkosten. De productiekosten van een professionele landelijke tv commercial liggen tussen de €5.000 ex. BTW en €35.000 ex. BTW. Zo zul je voor ca. €5.000 ex. BTW een commercial in de vorm van bv. een animatie hebben en voor ca. €35.000 ex. BTW een commercial met acteurs waarvoor 1 of meerdere opnamedagen nodig zijn.

Dan de kosten voor uitzending: voor een commercial van 20 seconden die 100 maal wordt uitgezonden liggen de tarieven rond de €60.000 ex. BTW en €125.000 ex. BTW. Voor de specifieke tarieven voor uitzending kunnen we voor jullie rechtstreeks contact opnemen met de betreffende zender.

Gratis advies??

Wij helpen u graag met het maken van een keuze middels een adviesgesprek op ons kantoor in Utrecht waarin we samen met u een strategisch plan uitstippelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat de keuze die u maakt een keuze is die daadwerkelijk bij uw bedrijf past is het wellicht goed om jullie alvast te laten inspireren via onze pagina Ons werk of op ons Youtube kanaal.

Commercial

  Meer weten? Neem contact op

Uw klantervaring binnenkort op deze pagina?

Klantervaring:

“Gedurende de opnames was duidelijk dat er een ervaren en professionele groep mensen tegenover ons stond. Hierdoor was er een gemoedelijke sfeer waardoor de opname heel spontaan en relaxed verliep. Het eindproduct is dan ook geworden wat Frank en vrij Producties uit Utrecht ons hadden geschetst en wij voor ogen hadden.”

Digi-Commerce | Betsie Jansen

CEO

Commercial

Ons werk

Dit zijn bedrijven waar wij graag mee samenwerken